2022 Volkswagen T-Roc İncelemesi

ABONE OL
2022 Volkswagen T-Roc İncelemesi

Türkiye’de tavsiye edilen başlangıç fiyatı 447,600 TL olan araç 1,5 TCI motora sahip. Kendine özgü bir tasarımıyla şık ve estetik olan T-Roc, gündüz farları ile dikkatleri üzerine çekebiliyor. Aracın dış tasarımında kullanılan trapez egzoz dekoru ve kendini ortaya koyan tavan rengi seçenekleriyle doğuştan özgüven sahibi bir araç

Araçta enerji tasarrufu sağlayan LED farlar kullanılmış. Bu farlar hem fonksiyonel hem de göz alıcı bir tasarıma sahip. Farların altında bulunan tamponun üzerinde ise gündüz farları bulunuyor. Aracı trafikte gördüğünüzde ilk bakışta fark edebiliyorsunuz.

Aracın arka tarafına baktığımızda yine LED stop lambaları görebiliyoruz. LED aydınlatmadan oluşan sinyaller, geri vites lambası ve arka sis lambaları var.

Volkswagen T-Roc Konfor Özellikleri

T-Roc’un iç mekanına baktığımızda hız ve devir sayaçlarını görebileceğiniz LED ekran var. Geleneksel analog göstergelerin kısıtlamalarından sıyrılmış olan dijital ekran yüksek çözünürlüğe sahip. Ekranda "Active Info Display" özelliği sayesinde istediğiniz profili görebilmeniz mümkün.

T-Roc TSI Motor Özellikleri

T-Roc’un kaputunun altında hem güçlü hem de ekonomik bir motor bulunuyor. Kullanıcısını yakıt yönünden fazla üzmeyen araç turboşarjlı ve kademeli enjeksiyon sistemi olan TSI teknolojisine sahip. Araç en alt devirdeyken bile çekiş gücü bir hayli yüksek.

Eğer bu zamana kadar Volkswagen’in TSI motorlarını denememişseniz modern benzinli bir araçla karşılaşmamışsınız demektir.

Adaptif Hız Sabitleyici (ACC)

Adaptif hız sabitleyici özelliği sayesinde aracınızı önceden belirlemiş olduğunuz hızın üzerine çıkaramıyorsunuz. Bu da öndeki araçla olan takip mesafesinin korunması için oldukça önemlidir. T-Roc otomatik frenleme sistemine sahiptir. Trafikte dur kalk yaparken öndeki aracı gördüğünde otomatik olarak kendi frenlemesini yapar ve öndeki araç ilerlediğinde kendisi otomatik olarak yola devam eder.

Acil frenleme özelliği “Front Assist”  araçta bulunan sensörler sayesinde kritik mesafe durumlarını algılar ve aracın durma mesafesinin kısaltılmasını sağlar. Acil bir durum meydana gelmesi halinde kendi frenlemesini kendi yapar.

Araçta öne çıkan özelliklere baktığımızda şunları görebiliyoruz:

  • Dijital gösterge paneli "Active Info Display"
  • LED farlar
  • Alüminyum alaşım jantlar
  • Çift bölgeli tam otomatik klima

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

18.01.2022

Kiraz Sürücü Kursları - Kiraz Ehliyet Kursları

04.07.2022

İkinci El Araba Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

03.02.2021

Klima Arızasını Önlemenin 10 Yolu

17.05.2022

Hatalı Radar Cezasına Nasıl İtiraz Edilir