2022 Toyota Land Cruiser İnceleme

ABONE OL

Türkiye’de otomobil piyasası içinde hatırı sayılır markalardan olan Toyota yeni Land Cruiser modelini Dubai’de düzenlenen bir prömiyerle tanıttı.

Bilindiği üzere Land Cruiser'ın bir otomotiv efsanesi olarak statüsü, 70 yıl geriye kadar gidiyor. Başarısı 170 ülkede devam eden markanın bu zamana kadar 10 milyondan fazla satışı söz konusu. Toyota'nın iddiası, Land Cruiser’ın her yere rahatlıkla girebilecek özellikte olduğudur.

Land Cruiser 300’ün SUV serisinin yeni amiral gemisi olarak yerini alması bekleniyor.

Toyota, yeni Land Cruiser 300 modelinde sürücülerin yolculukta rahat edebilmeleri için, geliştirilmiş arazi performansı ve güvenliğe önem verilmiş.

Araçta bulunan motor, şanzıman ve platform tamamen yeni düşünülmüş. Araç hem düz yolda hem de zorlu arazi koşullarında konfor için tasarlanmış. Dünyada bir ilk olan teknolojiler de dahil olmak üzere yenilikler ve iyileştirmeler aracın güvenli ve emniyetli olduğunu gösteriyor.

2022 Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser, önceki seriden 200 kg daha hafif.  Bu da aracın hem daha hızlı hem de daha yakıt tasarruflu olmasına imkan sağlıyor. Araçta kullanılan yeni süspansiyon sistemi SUV araçtan beklenen en iyi sonucu sağlıyor.

Aracın sürüşü ve yol tutuşu klasik bir V8 motordan daha iyi. Kendi sınıfında lider olması için yeni V6 çift turbo motorlarla desteklenmiş.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz özellikler, Land Cruiser'ı sürücüler için vazgeçilmez bir araç haline getirirken güvenli bir araç olarak bilinmesini sağlamıştır.

Araç önceki versiyonundan daha büyük gibi duruyor olsa da aslında yeni modelin uzunluğunda, genişliğinde, dingil açıklığında ve daha önemlisi kalkış ve yaklaşma açılarında herhangi bir değişiklik bulunmuyor. Aracı daha uzun yapan en önemli özellik, parlak görünümüdür.

Aracın iç mekanına baktığınızda fark edeceğiniz ilk şey ferahlıktır. Yüksek orta konsol sayesinde sürücü ve yan yolcu arasında bir ayrım yapılmış.  Orta panelde büyük bir bilgi eğlence paneli düşünülmüş ve tüm kontrol düğmeleri arasına mesafe konularak rahat kullanım sağlanmış.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

17.03.2022

Devirdaim Pompası Nedir? Ne İşe Yarar

07.02.2022

Retarder Nedir, Retarder Ne İşe Yarar

18.03.2022

Adıyaman Çelikhan Sürücü Kursları - Çelikhan Ehliyet Kursları

29.08.2022

KTT ve ERP Çarpma Nedir