2022 Skoda Fabia İnceleme

ABONE OL
2022 Skoda Fabia İnceleme

Skoda, Fabia’yı piyasaya sürdükten yaklaşık 22 yıl sonra yeniden dördüncü nesline hazırlanıyor. Artık Volkswagen grubunu temel alan marka daha fazla konfor ve gelişmiş güvenlik sistemlerini önemsiyor. 

Skoda Fabia önceki modellerine göre biraz daha uzun. Zaten büyük ve ferah bir araç olmasına karşın bu seride biraz daha uzatılmış olması aracın iç hacmini iyice geliştirmiş.

Estetik tasarımı ve kendinden emin çizgileri yeni Skoda Fabia’yı çok çekici hale getirmiş. Modern LED teknolojisine ve kristal yapılara sahip arka lambaların yanı sıra keskin farlar, aracın dinamik görünümünü vurguluyor.

Yeniden tasarlanan iç mekanda, bağımsız merkezi ekran, isteğe bağlı dijital gösterge ve yatay dekoratif şeritli gösterge panosu bulunuyor. Piyasaya sürülmesinden itibaren Active, Ambition ve Style donanım seviyeleri mevcut olacak.

Volkswagen Group'un mevcut EVO neslinden beş benzinli motor, 48 kW (65 PS) ile 110 kW (150 PS) arasında değişen güç çıkışları sunuyor.  

Dördüncü nesil Skoda Fabia mevcut tasarım dilini daha da güzelleştirmiş. Atletik orantıları, heykelsi hatları ve LED teknolojisini kullanan FABIA, özellikle dinamik ve duygusal görünüyor.

Kaput üzerindeki heykelsi çizgiler, dinamik orantılar, LED teknolojisi ve Skoda’ya özgü kristal yapılar özellikle duygusal bir görünüm kazandırmış. Ön kapılarda küçük bir tasarım vurgusu var

Standart LED teknolojisine sahip farlar ızgaraya kadar uzanıyor. Tam LED varyantları, yoğun ışık kullanan kısa farlar ve uzun farların yanı sıra viraj alma ve uyarlanabilir ışık fonksiyonu bulunuyor. LED arka lambalar ise isteğe bağlı ekstraya giriyor.

Skoda Fabia’yı ilk üç model nesliyle karşılaştırdığımızda hem içte hem de dışta daha büyük. Aracın ağırlığı ise neredeyse hiç değişmemiş.

Dört metre sınırını aşan yeni FABIA, selefine kıyasla 111 mm daha uzun.  Dingil mesafesi 94 mm artırılarak 2.564 mm'ye yükseltilmiş.

Genel boyutlarından dolayı, daha da geniş bir iç mekan sunulmuş.

Aracın içine rüzgar gürültüsünün daha az gelmesi için ilk kez aero-akustik simülasyon kullanılmış. Araçta 18 inç büyüklüğünde jantlar ve 9 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

24.06.2021

2022 Honda CR-V İncelemesi

16.09.2022

Ehliyet Affı Nedir? Ehliyet Affı Çıkacak mı? Ne Zaman Çıkacak

18.12.2020

Türkiye’de Arabayla Gezilecek En Güzel 6 Rota

29.07.2022

Elektrikli Otomobillere Ek Gümrük Vergisi Geldi