2022 Makyajlı Seat Ibiza İnceleme

ABONE OL
2022 Makyajlı Seat Ibiza İnceleme

Seat’ın son tanıttığı araç Ibiza 2022 oldu. İspanyol üretici Ibizanın yeni modeli hakkında bilgiler verirken aracın özellikleri ve motor seçenekleri hakkında da bilgi verilmiş oldu.

Peki, 2022 model makyajlı Seat Ibiza kullanıcısına nasıl bir avantaj sağlıyor.

Seat Ibiza ilk olarak 2017 yılında piyasaya çıkmıştı. Hatchback model olan araç geliştirilerek yeni teknolojilere ve yeni motor seçeneğine sahip olurken aracın aracın genel özellikleri şu şekilde belirlendi. 

Makyajlı Seat Ibiza fiyatı ve özellikleri nedir?

Seat Ibiza tüm modellerinde LED farlara sahip, tıpkı Arona’da olduğu gibi logo çift renkli ve krom olarak tamamlanmış. Araçta ek olarak Asphalt Blue ve Sapphire Blue gibi renk seçenekleri de mevcut.

Lastik boyutlarına baktığımızda 17 inçlik alaşım jant ve 18 inçlik yeni tasarım eklenmiş. Aracın arkasına baktığımızda isim farklı bir yazı fontuyla karşımıza çıkıyor.

Aracın iç mekanına baktığımızda ön bölümde 8,25 inçlik bir bilgi ve eğlence ekranı var ve bu da böyle bir araç için oldukça büyük bir boyut demek. Üretici firma aracın 9,2 inç büyüklüğünde farklı türevini de yine opsiyon listesine dahil etmiş.

10,25 inç büyüklüğünde diğital gösterge paneli eski halini korurken aracın içinde kullanılan malzemelerin kalitesi de yüksek düşünülmüş.

Türkiye’de Ibiza 1,0 L hacme sahip olan iki farklı motor seçeneği ile satışta. 2022 yılında yeni eklenmiş olan opsiyonlar ise göz dolduruyor. Motorda yapılan ilk yenileme 1.0 TSI motorun 95 bg güç ve 175 Nm tork üreten versiyonu oluyor. Türkiye’de seçenekler arasında 110 bg ve 200 Nm tork üretebilen versiyon mevcut.  Dört silindirli 1.5 TSI ünitenin 150 bg güç ve 250 Nm tork üretebilen versiyonu da var.

Araç 2021 yılında tanıtılmış olmasına karşın henüz seri üretimde bulunmuyor. Aracın seri üretimi tahmini olarak yılın üçüncü çeyreğinde başlayacak. Bunun içinde aracın fiyatı hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Değişen ülke koşullarında fiyatlarda üçüncü çeyreğin başında belli olacak.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında detaylı bilgi almak için https://www.surucukurslari.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

01.09.2020

Zorunlu Trafik Sigortası Basamakları Nelerdir

03.12.2020

Dünyanın İlk Otomobili Ne Zaman Üretildi

09.03.2021

Klima Kompresörü Arızası Nasıl Anlaşılır

06.11.2020

Çukurlar Araçlara Ne Kadar Zarar Verir