2022 Kia Sportage İncelemesi

ABONE OL
2022 Kia Sportage İncelemesi

Kia Sportage, SUV tarzında en çok dikkatleri çeken araç olarak yerini alırken, 2022 yılında yenilenmiş tasarımıyla da merakları giderdi. Koreli marka yeni aracında tepeden tırnağa bir değişim yaparken, aracın ilk görüntülerini Eylül ayında sunacak.

2022 Kia Sportage Dış Tasarımı Nasıl?

Yeni Kia Sportage tasarımda önemli değişimler yaparken Opposites United isimli bir felsefeyi ele aldı. Aracın ön bölümünde yer alan petek desenler ve siyah renkli geniş panjur dikkat çekerken, panjurla LED farları birbirinden ayıran gündüz farları dikkat çekecek. Aracın alt tarafında geniş bir hava girişi ve sis farı bulunuyor.

2022 Kia Sportage, keskin çizgilere hakim olmasa da belirgin omuz çizgilerine sahip. Aracın tasarımında geniş çamurluklara yer verilirken aracın kaslı bir duruşa sahip olması öngörülmüş. Arka kelebek camlar ise D sütununa doğru genişliyor. Bu ada yeni aracın daha uzun bir görüntü vermesine imkan sağlıyor.

Aracın arka tarafında geldiğimizde ise LED stop aydınlatmalar, geniş bagaj spoyleri, parlak siyah ve mat grip renkli bir tampon tasarımı dikkat çekiyor. 

2022 Kia Sportage İç Mekan Tasarımı

2022 Kia Sportage’nin iç mekan tasarımına baktığımızda da yine fark edilir derecede farklılıklar var. Üç kollu direksiyonun hemen arkasında dijital bir gösterge ve bilgi eğlence ekranı bulunuyor. Konsol boyunca uzanmış olan tasarım parlak siyah ve krom detaylarla bütünlük sağlıyor. Konsolda bulunan bu detaylar kapı içlerinin üst bölümünde de devam ediyor.

Aracın klima sistemine baktığımızda dokunmatik ekranlar kullanılmış. Orta bölümde bulunan bu teknoloji de döner vites düğmesi kullanılmış. Akıllı şarj ünitesi, start stop ve mod seçici düğmeler yine ön konsolda bulunuyor.

2022 model Kia Sportage’de şimdilik iç ve dış tasarımda değişikliğe gidilmiş, henüz aracın motor ve şanzımanıyla ilgili bilgiler bulunmuyor, fakat hibrit sistemle test edilmiş olan bir prototipinin bulunduğunu da biliyoruz.

2022 yılında Kia Sportage bekleyen otomobil sürücülerinin merakını birazda olsa giderecek olan bu bilgiler sonrasında aracın fiziksel görüntüsü Eylül ayında paylaşılacak.

Ehliyet ve sürücü kursları ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

11.05.2021

Aracın Güzel Kokması için Yapmanız Gerekenler

14.04.2021

Engelli Ehliyeti Nasıl Alınır - 2021

02.03.2021

C Türü Yetki Belgeleri ve Alma Şartları Nelerdir

21.06.2021

Yeni Ehliyet Randevusu Alamıyorum Ne Yapmalıyım