2022 Kia Sorento İnceleme

ABONE OL
2022 Kia Sorento İnceleme

SUV tarzı araçlar içerisinde 2022 tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Kia Sorento, iç tasarımından dış tasarımına varıncaya kadar güzel dokunuşlarla kullanıcısına sunuluyor. Aşağıda yeni 2022 Kia Sorento’nun iç konfor ve dış tasarımının yanı sıra genel özellikleri hakkında inceleme yer almaktadır.

İç Tasarım

Kia Sorento'nun  tasarım teması “Cesaret”. Olarak belirlenmiş. Bu da aracın iç mekanının gerçekten de bu temaya uygun olacak şekilde ortaya çıkmasını sağlamış. Aracın donanım seviyesi yükseldikçe daha da iyi hale gelen  iç mekana sahip olmuş. Araçta 7 koltuk standartken, turbolu modellerde 2. sıra koltuğu bulunuyor. Bu özellik araca havadar ve konforlu 6 koltuklu bir kabin sağlamış.  Kia'da sizi şaşırtabilecek mevcut iç mekan özellikleri arasında açık gözenekli ahşap iç döşeme, kabartmalı deri koltuklar ve parlak saten yüzeyler var. Aracın iç mekanına baktığımızda rakiplerinden biraz daha küçük bir alan bizi karşılıyor.

Dış Tasarım

Cesaret teması aracın dış tasarımında da kendisini hissettirmiş. Modern görünümlü SUV’un ön tasarımına baktığımızda kaplam burnu ızgara, gündüz farları ve yatay bir LED far tasarımı mevcut. S kaplama siyah dış vurgular ve tavan rayları eklenmiş. 

Kia, Sorento'yu olduğundan daha uzun ve daha geniş bir SUV gibi göstermek için bazı akıllı tasarım hileleri kullanılmış. Genel olarak orantılı bir, boyuta sahip

Favori Özellik

Kia'ya lüks bir his veren 2. sıra kaptan koltuğu, araçta 7 yerine altı koltuk kullanılmış.

2022 Sorento, standart güvenlik teknolojisi ve daha yüksek donanım seviyelerinde daha gelişmiş özelliklerle donatılmıştır.

  • Otomatik acil frenleme,
  • Arka yolcu uyarısı,
  • Şerit tutma yardımı
  • Şerit takip yardımı
  • Kavşak dönüşü
  • Bisikletçi algılama,
  • Otoyol sürüş yardımı,
  • Çevre görüş monitörü,
  • Kör nokta izleme

Standart Özellikler

2022 Kia Sorento fiyat için oldukça iyi donanımlıdır. 191 beygir gücü ve 182 lb-ft tork üreten standart 2.5 litrelik doğal emişli sıralı-4 motor. 7 kişilik, 3 sıralı koltuklar, üçüncü sıraya kolay erişim için tek dokunuşla kaydırılıp katlanabilen 2. sıra koltuklar standarttır.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında detaylı bilgi almak için https://www.surucukurslari.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

12.01.2021

Araç Kiralarken Açık Senet İmzalatmak Ya da İmzalamak Yasal mı

29.01.2021

Suda Kızaklama Nasıl Önlenir

17.03.2021

A1 Ehliyeti 16 Yaşına Girildiğinde Alınabilir Mi

30.03.2020

Yeni Ehliyetler Yurtdışında Geçerli mi