2022 İstanbul Ehliyet Fiyatları

ABONE OL
2022 İstanbul Ehliyet Fiyatları

Ehliyet fiyatları belirlenirken valilik kararı göz önünde bulundurulur. Valilik her yıl güncel taban fiyatlarını açıklar ve bu fiyatlar üzerinden sürücü kursları kendi fiyat tarifelerini oluşturur. Valilik taban fiyatları her yıl Ocak ayından geçerli olarak belirlediği için şu an 2022 yılına ait fiyat güncellemesi bulunmamaktadır. Doğal olarak ilk kez ehliyet alacak olan bir sürücü adayı 2021 ehliyet fiyatları üzerinden ödeme yapması gerekir.

2021 yılı İstanbul ehliyet fiyatları konusunda daha önceki yazımızda bilgilendirme yapmıştık, ancak kaçıran takipçilerimizin olduğunu da düşünerek yeniden bir düzenleme yapma ihtiyacı duyduk. 2022 İstanbul ehliyet fiyatları valilik tarafından açıklandığında makalemiz içerisinde güncel fiyatlara da yer vermeye çalışacağız.

Ehliyet fiyatlarını belirleyen birden fazla faktör vardır ve bunlar arasında en önemlisi yaşadığınız şehir gelmektedir. İstanbul burada fiyatları en yüksek olan şehirlerimizin başında geliyor. Çünkü bu şehirde yaşamanın bazı önemli dezavantajları vardır. Mesela sürücü kurslarına talep bir hayli yoğundur.  Sürücü kursu sayısının çok olması rekabeti de artırır bunun için sürücü kursları daima en iyisini ve en güncelini tercih etmek durumundadır. Örneğin ilk kez kursa yazılacak bir adayın ilk dikkat ettiği şey sürücü kursunun araçlarıdır. Araç ne kadar yüksek model olursa sürücü kursunun tercih edilirliği de yükselecektir. Dolayısıyla tüm bunlar bir araya geldiğinde ister istemez sürücü kursu fiyatlarını da yükseltecektir.

2022 İstanbul ehliyet fiyatları şu an için açıklanmamış olduğundan 2021 güncel fiyatları aşağıda paylaşalım. Fakat şunun altını da çizelim belirttiğimiz rakamlar sadece sürücü kursuna ödenecek bölümden ibaret. Yani ekstra rapor ve harçlarla ilgili herhangi bir rakam belirtilmemiş.

  • A1 sınıfı ehliyet fiyatı: 530 TL,
  • A2 sınıfı ehliyet fiyatı: 530 TL,
  • A sınıfı ehliyet fiyatı: 530 TL,
  • B sınıfı ehliyet fiyatı: 1078 TL,
  • F Sınıfı ehliyet fiyatı: 530 TL,

Yukarıda belirtmiş olduğumuz rakamlarda aşağı yukarı oynamalar mevcuttur.  Bunun için net fiyat bilgisi almak isterseniz doğrudan sürücü kursunun kendisini aramanız gerekiyor. Bunu da sitemizden sürücü kurslarının iletişim bilgilerini bularak yapabilirsiniz.

Ehliyet ve sürücü kursları ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz https://www.surucukurslari.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

29.11.2022

Çiğ Benzin Kokusunun Nedeni Nedir

21.04.2021

2022 Yeni Ford F-Serisi Super Duty İncelemesi

10.11.2021

Debriyaja Basmadan Vites Değiştirilebilir mi

28.10.2021

Yağ Değişimi Ne Kadar Sürer