2022 Honda Civic İncelemesi

ABONE OL
2022 Honda Civic İncelemesi

Honda’nın genel tarihine baktığımızda Civic’in yerinin önemli olduğunu söylemeden geçemeyiz. C segmentinde en başarılı modellerden birisi olarak gösterilmiş olan Civic piyasaya sürüldüğü günden bu yana C segmentinde en çok satan modellerden bir tanesi olmuştur. Her yıl tasarımda farklılıklarla karşımıza çıkan Civic 2022 yılında farklı bir tasarıma sahip olarak karşımıza çıkacak.

2022 Honda Civic Tasarımı Nasıl?

Honda Civix, sedan sınıfında bulunan bir araç ve birçok rakibi var.  Tasarım konusunda rakiplerine göre bir adım daha önde olan aracın 2022 yılında da bunu biraz daha tescillemesi hedefleniyor.

Aracın ön bölümünden baktığımızda sportif tarzı üretildiği günden bu zaman çok değişikliğe gitmedi. İki parçalı bir ızgara tercih edilmiş olması LED farların güzelliğini ve keskinliğini ön plana çıkarıyor. Aracın aydınlatma sistemine baktığımızda ön aydınlatmalar arka aydınlatmalara göre biraz daha yana doğru uzatılmış bu da araca yandan bakıldığında da sportif görüntüyü sağlıyor.

Arka aydınlatmada çift parçalı ve bagaj ile entegre edilmiş bir tasarım var.  Aracın iç mekan tasarımı rakiplerine göre daha sade. 

2022 Model Honda Civic Donanımı

2022 yılında çıkacak olan Honda Civic’in donanımına baktığımızda bizi şunlar karşılayacak.

Isıtmalı Koltuklar: Koltuklar tek tuşa basıldığında ısıtma konumuma getirilebilecek. 3 kademeden oluşan sistem isteğe bağlı olarak ısıtma sağlayabilecek.

Açılır Cam Tavan: Bir aracın üstünün açılabilir olması önemlidir. Honda Civic’te de olan açılır tavan içeri daha temiz havanın girmesi için tercih edilebilir.

Uzaktan Çalıştırma: Bir aracın uzaktan çalıştırılmasının getireceği en büyük fayda soğuk kış günlerinde aracınızın sıcak bir şekilde hazır bekliyor olmasıdır. Honda Civic 2022 modelinde uzaktan çalıştırma özelliğini kullanıyor.

8 Yönlü Sürücü Koltuğu: Sürücü koltuğu konfor adına her şekilde planlanabiliyor. Aşağı yukarı 8 yönlü harekete sahip olan koltuk sürücünün kolay sürüş pozisyonuna geçebilmesi için kullanışlı düşünülmüş.

2022 Honda Civic Teknik Özellikleri

Aracın teknik özelliklerine baktığımızda 158 beygir güç üretebiliyor. 1,5 litrelik bir turbo ve 4 silindirli motor manuel şanzıman seçeneğine de sahip.

Ehliyet ve sürücü kursları ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

10.11.2021

Alaşımlı Jant Nedir, Alaşımlı Jantlar Yenilenir mi

12.08.2022

500 bin TL’ye Alınabilecek Arabalar Hangileri 2022

08.06.2023

Haziran Ayı Ehliyet Sınavı Ne Zaman

11.06.2021

Bir Arabaya Küçük Lastik Takılabilir mi