2022 Ford Maverick İnceleme

ABONE OL
2022 Ford Maverick İnceleme

Ford'un tamamen elektrikli modeli F-150'yi ortaya çıkardığı bir yılda, başka bir kamyonu ortaya çıkarması kulağa çılgınca geliyor olabilir. 2022 Ford Maverick’in üretilme nedeni modern kamyonetlerdeki büyük bir kusuru fark ettiği için.  Segmentlerine baktığımızda hepsinin çok büyük olduğunu görebiliyoruz, dolayısıyla bu trafikte manevra yapmayı ve aracı park ettirmeyi zorlaştıran bir durum. Eğer büyük araç alırken amacınız iş ve macera yolculuğu ise o zaman kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir tercih.

Ford Maverick'i ezber bozan olarak adlandırmak abartı olmaz, çünkü alıcılara daha önce var olmayan küçük, tutumlu bir teslim alma seçeneği sunuyor. Maverick bu yeni kompakt kamyon segmentini rekabetsiz yaratmasa da, çok daha büyük kardeşi F–150 gibi pazara hükmedecek özelliklere sahip olduğundan emin.

2022 Ford Maverick Modelleri

  • XL Hibrit
  • XLT Hibrit
  • 0L
  • XLT 2.0L
  • Kement Hibrit

Daha Küçük Boyut

Aracı diğer büyük modelleriyle yan yana gördüğünüzde aslında ne kadar küçük olduğunu fark edebiliyorsunuz.  F-150'den daha kısa olması dar alanda bile daha kısa manevra kabiliyetine sahip olmasını sağlamış.

Büyük kamyonetlerin aksine, Maverick'in kabin ve bagaj kapağı arasında boşluk olmaması, ona daha tek gövdeli bir görünüm kazandırmış. Ford, sahiplerinin Maverick'i kişisel tarzlarına uyacak şekilde uyarlayabilmeleri için çeşitli renkler, kaplamalar, tekerlekler ve paketler sunulacak. First Edition ve FX4 Off-Road paketleri Maverick'in oldukça sağlam görünmesini sağlıyor.

2022 Ford Maverick İç Mekanı Nasıl?

Maverick’in içinde, küçük Ford modeli olan Bronco Sport'tan doğrudan koparılmış birkaç öğe görebiliriz. Geleneksel bir kamyondan daha az alana sahip olan Ford, yeni Ford Entegre Bağlantı Sistemi (FITS) özelliği de dahil olmak üzere birçok akıllı depolama alanı oluşturulmuş.

Kabin içinde Android Auto ve Apple CarPlay'i içeren sekiz inçlik dokunmatik ekran gibi standart özelliklerle var. Ford Co-Pilot 360 güvenlik teknolojisi, çarpışma öncesi yardım ve otomatik acil frenleme standart olarak eklenirken, adaptif hız sabitleyici ve kör nokta izleme gibi daha gelişmiş seçenekler de mevcut.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında detaylı bilgi için https://www.surucukurslari.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

05.01.2021

Otomobilin Yol Tutuşunu Etkileyen 6 Faktör

25.12.2020

Direksiyon Dersi Neden Önemlidir

11.12.2020

Elektronik Denge Kontrolü (ESC) Nasıl Çalışır

13.01.2022

Gaziemir Sürücü Kursları - Gaziemir Ehliyet Kursları