2022 Ford Focus Vagon İncelemesi

ABONE OL
2022 Ford Focus Vagon İncelemesi

Ford, ilk kez sürüş deneyimini daha tatmin edici bir konuma getirdiği yeni aile aracı Ford Focus Vagon’u tanıttı. Orta boy aile aracı segmentinde oldukça iddialı olan Focus Vagon, insan merkezli bir tasarıma sahip.

Yeni Focus, Ford kapsamlı bir sürüş ve konfor özelliğinde gezinmeyi zahmetsiz hale getirmek için tasarlanmış.

Ford Focus'a ilk kez arkadan yaklaşan araçlar için sürücünün kör noktasını izleyen, sürücüyü uyarmak ve olası bir çarpışma algılandığında şerit değiştirme manevrasını engellemek için karşı direksiyon uygulayabilen kör nokta yardımı eklenmiş. Bu özellikle araç kullanırken hem sürücüyü hem de diğer sürücüleri olası kazalardan koruyor.

2022 Ford Focus Aktif Vagon

Yeni Ford Focus ilk kez, yakıt tasarrufu sağlayan EcoBoost Hybrid 48 volt hafif hibrit motorlar için 155 PS'ye kadar otomatik şanzıman seçeneği sunuyor. 7 vitesli, çift debriyajlı Powershift otomatik şanzıman, özellikle şehir içi dur-kalk trafiğinde sürüşü daha eğlenceli hale getiriyor.

Ford Focus vagon, araç içerisinde geniş bir alan oluşturmak için 1.653 litrelik bagaj hacmine sahip.  

Sportif yeni dış tasarım, alaşım jant ve baş döndüren renk seçeneği ile Focus ST, yüksek performanslı EcoBoost benzinli motor ve 5 kapılı vagonla satışa çıkıyor.

Ford Focus, estetik olarak daha güzel bir görüntü oluşturmak için farklı bir kaput tasarımı geliştirmiş. Mavi oval rozeti kaput ağzından üst ızgaranın ortasına taşınmış

LED farlar tüm yeni Focus modellerinde standart hale getirilmiş. Ön alt ızgaraya sabitlenmiş olan sis farları ise araca ayrı bir güzellik katıyor.

Ford Focus vagon modellerinde, karartılmış arka lamba merceği bulunurken, yüksek seri LED arka lambalar, daha koyu bir orta bölüm ve göz alıcı yeni bir döngü ışık deseni sunuyor.

Ford Performance'dan ilham alan ST-Line varyantının daha sportif karakteri, daha geniş yan havalandırmaların ve daha derin alt ızgaranın yanı sıra parlak siyah petek kaplama ile desteklenen benzersiz orantılara sahip trapez üst ızgara bulunuyor.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

23.03.2021

Sürücü Belgesi Olan Kişilerin Ruhsal Hastalığı Saptandığında Yapılacaklar

14.06.2021

Yabancı Ehliyeti Türk Ehliyetine Çevirme İşlemleri 2022

18.03.2022

Adıyaman Çelikhan Sürücü Kursları - Çelikhan Ehliyet Kursları

09.08.2021

Yakıt Enjektör Temizleyici Nedir ve Nasıl Kullanılır