2022 Ford Fiesta ST İncelemesi

ABONE OL
2022 Ford Fiesta ST İncelemesi

Ford, kompakt hatchback'i geleceğe hazır hale getirmek için kendinden emin görüntü veren yeni Fiesta'yı tanıttı.

Cesur, ayırt edici ve etkileyici tasarımı Fiesta’yı kendi segmenti içerisinde yeni bir seviyeye taşıyor. Fiesta serisi ayrıca, yüksek düzeyde spesifik X varyantlarına ek olarak Titanium, ST Line ve Active kişiliklerini lüks özelliklerle güçlendiren yeni Vignale paketleri ile daha da genişletildi.

En yeni teknolojilerin yeni Ford Fiesta'da kullanılması sürüş deneyimleri için artı bir avantaj sağlamış.

LED farlar ilk kez tüm Fiesta modellerinde mevcut hale getirilmiş. Uzun farlar rahatsız etmeyecek şekilde güçlendirmiş daha iyi görüş için far huzmesi Matrix LED teknolojisi ile tamamlanmış.

Yeni Fiesta ayrıca 12,3 inçlik bir dijital gösterge ekranına sahip. Sürüş teknolojileri arasına tehlike uyarısı, yön uyarısı gibi önemli detaylarda eklenmiş.

Elektrikli motor, yeni Ford Fiesta’nın sürüş keyfini en üst düzeye çıkarırken yakıt tasarrufu yapmasına ve emisyonu azaltmasına yardımcı olacak. Ford EcoBoost Hybrid 48 voltluk hafif hibrit teknolojisi, yakıt verimliliğini artırırken aynı zamanda Fiesta'nın beğenilen sürüş dinamiğini daha da artırmış.

Hızlı ve kusursuz vites değişimleri ile konforlu ve güven veren Fiesta, sürüş deneyimi için Ford'un 7 vitesli Powershift otomatik şanzıman seçeneğini kullanmış.

2022 Ford Fiesta ST

Ford Fiesta, yeni performans koltukları, kristal grisi ön ızgara ve çarpıcı Mean Green dış boya seçeneği başta olmak üzere sportif tasarım ayrıntıları ve % 10'luk maksimum tork artışı ile üretilmiş.

Sürüş keyfi, teknoloji ve verimlilik için yeni standartlar belirlemek için zamana ayak uydurmak, Fiesta'nın kalıcı başarısının büyük bir parçası olmuş. Kısacası yeni Ford Fiesta, küçük otomobil segmenti için büyük bir atılım ve her yaşam tarzına uygun bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Ford Fiesta, üç ve beş kapılı varyant ve her müşteriye kendi karakterine uygun bir araç sunmak için Ford Puma kompakt SUV tarafından da kullanılan Ford B-araba mimarisini temel almış.

Yeni dış tasarım, daha büyük üst ızgaralarla birlikte burnun yüksekliğini artıran bir kaput tasarımı içeriyor. Ford rozeti artık kaput kenarı yerine ızgara içinde olacak.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

03.09.2020

Yol Bilgisayarı Nedir

16.06.2021

2022 Direksiyon Sınav Kuralları

12.11.2021

Hava Yastığı Lambası Neden Yanar? Nasıl Söndürülür

02.09.2022

Crossover ve SUV Nedir? Arasındaki Farklılıklar Nelerdir