2022 Dacia Duster İnceleme

ABONE OL
2022 Dacia Duster İnceleme

Türkiye’de alınabilecek SUV araçlar içerisinde en gözdelerden olan Dacia Duster, 2022 model aracını tanıttı. Dacia SUV tarzı aracı için birtakım değişiklikler gerçekleştirdi. Aracın dış tasarımından başlayarak yapılan değişimde dikkatleri Arizona Orange rengi dikkat çekiyor. Araçta Y şeklinde LED gündüz farları mevcut.

2022 Makyajlı Dacia Duster  

Araçta yeni tasarlanmış olan 16 ve 17 inç jantlar önceki alaşımlara göre daha aerodinamik bir yapıya sahip. Dört tekerden çekişli modelde daha az egzoz emisyonu mevcut. Aracın yeni bir arka spoyleri bulunuyor. Ön ızgarada ise krom vurgular dikkatleri çekiyor.

2022 Dacia Duster İç Tasarımı

Dacia Duster ‘ın içine baktığımızda 8 inçlik gösterge paneli bulunuyor. Dokunmatik olan yeni bir bilgi eğlence sistemi revize edilmiş. Rakipleriyle kıyasladığımızda daha ekonomik bir araç olabilir ancak teknik olarak baktığımızda Android Auto ve Apple CarPlay bulunuyor.

Daica Duster yeni modelinde koltuklara başlıklar eklemiş. İlk bakışta Logan ve Sandero’nun koltuk başlarına benzetiliyor. Koltukların döşemeleri değiştirilirken aracın orta konsolunda 70 milimetre geriye doğru kayabilme özelliğine sahip geniş bir kol dayama bulunuyor.  1.1 litrelik bir depolama alanı ve daha yüksek versiyonlarda bir çift USB bağlantı noktası bulunuyor.

2022 Dacia Duster Motor Özellikleri

Dacia Duster’ın ön kaputunu kaldırdığımızda 6 vitesli ve çift kavramalı otomatik bir şanzıman bizi karşılıyor. EDC şanzıman yalnızca önden çekişli ve 150 beygir gücündeki benzinli motorla sunuluyor.

4x4'e ihtiyacınız varsa, aynı motor altı ileri manuel aracılığıyla her iki aksa da güç gönderebilir.

Dizel tarafında, bir dCi 115 altı ileri manuel ile çalışır ve hem 2WD hem de 4WD çeşidi mevcut.

Araçla ilgili şimdilik hibrit bir model söz konusu değil, fakat isteyen benzinin yanı sıra LPG montajlı fabrika çıkış tercih edebiliyor. LPG’li sistemde aracın bagaj hacmi benzinli modelle eşdeğer yani herhangi bir yer kaybı olmuyor.

Dacia Duster 2022 model güncellenmiş olan yeni SUV aracını Eylül ayından itibaren Avrupa’da satışa çıkaracak.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

13.12.2022

Sahte Plaka Cezası 2023 - Mühürsüz Plaka Cezası

12.03.2021

Gaz Kelebeği Nedir

16.08.2022

Türkiye’de Satılan Elektrikli Otomobil Modelleri

16.03.2023

Yeni Sürücü Belgelerinde Ehliyet No Nerede Yazar