2022 Cupra Born İncelemesi

ABONE OL
2022 Cupra Born İncelemesi

Elektrikli otomobillerin hayatımıza girmesiyle birlikte otomobil dünyasında çok ciddi değişimler ve gelişimler olmuştu. Cupra markasının kusursuz bir araç ortaya çıkarmak için güçlendirilmiş olması, gözleri Born modelinin teknik özelliklerine çekmeyi başardı.

2022 Cupra Born Dış Özellikleri

Aracın önünden baktığımızda sportif bir görüntü var. Farların üzerine oturmuş olan kanatların arasından geçen hacim, araca bu özelliği sağlamış. Farlarda kullanılan tam LED teknolojisi Born’un ön görünümünü inanılmaz derece de güçlendirmiş. Aracın aydınlatması yakışırken ilk çalıştırdığınızda sizi animasyonlu bir görüntü karşılıyor.

Aracın altında bulunan akıcı aerodinamik yan eşik, gövdenin tam tersi bir renge çevrilmiş. Yani burada zıtlık düşünülmüş. Araca 3 farklı şant eklenebilir. 18–19 ve 20 janttan istediğinizi satın alabiliyorsunuz.

2022 Cupra Born İç Özellikleri

Aracın dış tasarımı neredeyse mükemmele yakın bir şekilde dizayn edilirken iç tasarımını da göz ardı etmemek gerekiyor. Bir elektrikli araç için performans çok önemlidir. Çünkü aracı sürerken insana heyecan veren bir durum oluşturur. Aracın içinde dijital dünyadan geri kalmamak adına dokunmatik ekran eklenmiş. Bu ekran aynı zamanda sürücüye derin bir görüş mesafesi kazandırabilmek için açılı konuma getirilmiş.

Ekrandan tam bir performans elde edilebilmek için baş üstü görüntüleme sistemi şeklinde dizayn edilmiş, sürücü yardım göstergelerini, hızı ve navigasyon sistemi gibi temel bilgileri bu ekran üzerinden net bir şekilde görebiliyor.

2022 Cupra Born Motor Özellikleri

Sıfır bir araçta olmazsa olmaz motor özelliklerine dikkat edilmesidir. Çünkü otomobil sürücüleri direksiyona oturduklarında önce aracın nasıl hızlandığını merak ederler. Cupra Born iki farklı elektrik motor seçeneğine sahip. 150PS (110kW) güç ve 310Nm tork sunarken, 204PS (150kW)/310Nm versiyonu da var.

Cupra Born, kullanıcısını memnun edebilmek için performansa önem veriyor. Bunun içinde performansı farklı bir boyuta taşımış olan 231 PS’ye kadar artıran bir e-Boost1 performans paketi de sunacak. Hemen belirtelim bu motor 0’dan 100’e yalnızca 6,6 saniyede ulaşıyor. Aracın son km göstergesi ise 420 km.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

22.04.2020

2020 Ehliyet Fiyatları

12.08.2021

Direksiyon Dersi Bayan Hocadan mı, Erkek Hocadan mı Alınmalı

16.11.2022

Emniyet Şeridi Nedir? Emniyet Şeridi İhlal Cezası 2023

07.04.2021

Vakum Pompası Nedir