2022 BMW X3 İnceleme

ABONE OL
2022 BMW X3 İnceleme

BMW X3 modeli, yeni görünüm, iyileştirilmiş donanım ve optimize edilmiş menzil yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. BMW X3 ve X4 modellerinde kapsamlı bir değişikliğe gitmiş daha modern ve daha dijital bir hale gelmiş.

Aracın yeniden tasarlanmış olan ön kısmı ve revize edilmiş, arka kısmı farklı tasarlanmış. Arazide sağlam bir görüntü çizdiği gibi sportif yapısını da ön plana çıkaran araç net bir vurguya sahip.

Premium SAV BMW X3, güçlü sürüş ve sportif yapısıyla sağlam bir görünümle popülerliğin tadını çıkarıyor.  Önde ve arkada yapılan tasarım değişikliklerinin ve klasik X unsurlarına yapılan vurgunun bir sonucu olarak, yeni BMW X3 daha güçlü ve daha modern bir görünüm kazanmış. Ön bölümdeki ızgaralar ve farlar, ön rüzgarlık ve arka tamponla birbirini tamamlıyor. Arka lambalarda ise yeni çizgiler tercih edilmiş.

Yeni BMW X3, önceki X-Line tarzında gövde altı koruması ve özel yan marşpiyeler dahil olmak üzere standart yüksek kaliteli X öğelerini barındırıyor. Bu da aracın daha sağlam bir duruşa sahip olmasına imkan tanıyor.

Yeniden tasarlanan BMW X3 ızgarasında, yaklaşık 10 milimetre daha düz farlar ve yeni ön rüzgarlık var. Bu da aracın yeni modelinde estetik bir farklılık olarak karşımıza çıkıyor.

Düz ön farlar standart olarak tam LED teknolojisine sahip. Artı bir seçenek olarak, M Shadow Line ışıklarındaki karartılmış bölümler, farlardaki ışık bileşenlerinin yerini alabilir.

BMW modellerinde kullanılan lazer aydınlatma artık isteğe bağlı. Dinamik lazer ışık modülü, 60 km üzerindeki hızlarda göz kamaşma önleyici uzun farları güçlendiriyor ve yolun seyrini takip etmeyi daha kolay bir hale getiriyor. Uzun farların mesafesi 650 metreye kadar çıkarılmış.  

Farların altında, dikey hava girişleri, ön tamponu çerçeveliyor. Yeni ön rüzgarlıkta, gövde rengindeki büyük boyutlu yüzeyler, sağlam gövde altı koruması, BMW X3'ün varlığını ve yüksek kaliteli havasını güçlendiriyor. Pencere çıtaları ve tavan rayları standart olarak alüminyum düşünülmüş.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

28.04.2021

Ön Cam Neden Çatlar

27.05.2021

Sürücü Kursu Kayıtları Ne Zaman Bitiyor

30.12.2020

Fren Arızasının En Yaygın Belirtileri

01.03.2021

2021 SRC Belgesi Ücretleri Ne Kadar