2022 BMW 7 Serisi İnceleme

ABONE OL
2022 BMW 7 Serisi İnceleme

İri bir otomobil arıyorsanız 2022 BMW 7 serisi size her türlü lüksü sağlayabilecek teknik donanıma sahip. Tüm modellerde 740i’de olduğu gibi V8 ve V12 motor seçeneklerine sahip.

Serinin benzinli modellerinde 27 km’ye kadar elektrikle giden hiybrid modelde mevcut. BMW’nin sedan modelinde sürüş güvenliğini sağlayan ve yol kusurlarını önleyen konfor var. BMW’nin 7 serisi beklentileri her zaman karşılamış ve bu zamana kadar da hayal kırıklığına uğratmamış bir tercih.

Motor, Şanzıman ve Performans

Motor ve şanzıman listenin başında geliyor. Her motor, 740i 320 Hp sıralı altı turbo için M760i 601 Hp twin-turbo V–12 resmi beygir gücü rakamların gösterdiğinden daha iyi performans gösteriyor.

Turbolu 6 silindirli motor ve elektrik motoru kombinasyonu ile 745e plug-in bile güçlüdür. 8 ileri şanzıman 4 tekerlekten çekiş 740i’de isteğe bağlı olarak Tercih edilebiliyor bunun dışında kalan özellikler ise standart olarak eklenmiş.

Aracın hangi versiyonunu seçerseniz seçin yumuşak bir sürüş ve yeterli yol tutuşa sahip. 

2022 BMW 7-Serisi İç Mekan, Konfor ve Kargo

BMW araçlarının genel olarak iç mekan görseli diğer rakiplerine göre çok daha iyi olmuştur. Aracın ön paneline baktığımızda ışıklandırmalar ve ön koltukların zemine daha yakın olması ise sürüş konforunun yanı sıra aracın iç mekanında estetik bir görüntü oluşturmasını sağlıyor. BMW 7 serisinde iç tasarım gerçekten de ticari bir güzellik olarak yerini almayı başarmıştır. İç mekanda kullanılan malzemelerin tamamı birinci kalite 

 

Aracın büyük ve iri olduğunu girişte belirttik ancak elbette ki bir limuzin değil. Aracın bilgi eğlence sistemi kolay kullanımla sunuluyor. İDrive 7.0 olarak adlandırılan en son sürüm, dokunmatik ekran hızlı ve sezgisel bir kontrol aracılığıyla yönetilebilir. Sistem daha fazla geliştirilmiş ve belli komutlar el hareketleriyle kontrol edilebiliyor. BMW 7 serisinde her iki ön koltuk için ekstra USB bağlantı noktası eklenmiş. Araçta bluetooth standart olarak bulunuyor. Arka koltuklarda ise isteğe bağlı olarak tablet olabiliyor.

Ehliyet ve sürücü kursları hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

27.04.2022

Eleşkirt Sürücü Kursları - Eleşkirt Ehliyet Kursları

06.08.2020

Uzun Yola Çıkmadan Önce Yapmanız Gereken 6 Şey

03.02.2021

Araç Klima Gazı Ne Kadar Gider, Kaç Yılda Biter

09.05.2022

Antalya Aksu Sürücü Kursları – Aksu Ehliyet Kursları