2022 Audi Q7 İncelemesi

ABONE OL
2022 Audi Q7 İncelemesi

Dinamik, çevik, sağlam ve yüksek teknoloji bir Auidi aracı için söylenecek çok şey olabilir, fakat Audi Q7 bunlarında üzerinde bir araç. Audi serisinin SUV tasarımı olan Q7 tasarımıyla olduğu kadar teknolojisiyle de göz dolduruyor. Zengin bir kabinle birlikte güçlü bir şaseyi bir araya getirmiş olan araç iç mekanda yeterli alana sahip.

248 beygirlik turbo, dört silindirli bir motorun yanı sıra daha güçlü isteyenler için 335 beygirlik turbolu V-6 motoruda mevcut. Tüm motor versiyonlarda 4 tekerden çekiş standart olarak eklenmiş, bu da aracın daha çevik ve konforlu olmasını sağlıyor.

Q7 rakipleri kadar sportif olmasa da yüksek araç tercih edenler için ideal bir seçenek.

Auidi Q7’deki Yenilikler Neler?

Auidi Q7’nin tasarımında olduğu gibi donanımında da geliştirmeler yapıyor. Arka yan hava yastıkları, ısıtmalı dış aynalar, ortam aydınlatması ve lastik basınç izleme sistemi araçta standart olarak bulunuyor. Premium pakette standart olarak şerit tutma, trafik yardım sistemi ve hız sabitleyici standart, black optik pakette turbo dört silindir eklenmiş.

Auidi Q7 Premium Paket Özellikleri

  • Surround ses stereo sistemi,
  • Kablosuz akıllı telefon şarj pedi,
  • Bellek ayarlarına sahip elektrikli katlanır dış aynalar,
  • 20 inç jantlar,
  • ortam iç aydınlatması ve aydınlatmalı kapı eşiği kaplamaları
  • Adaptif hız sabitleyici,
  • Şeritte kalma yardımı,
  • Dört bölgeli otomatik klima kontrolü,
  • ısıtmalı ve havalandırmalı 12 yönlü elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar,
  • Isıtmalı arka koltuklar

Auidi Q7 mükemmel bir teknolojiye sahip olmasının yanı sıra konfor ve yapı kalitesi bakımından da üst düzey bir araç. Q7 içinde kullanılmış olan tüm malzemeler birinci kalite. Ayarlanabilir koltuklar sürücü ve yolcu konforunu artırırken Premium versiyonları üst düzey donatılmış. Lüksün tam karşılığı olarak üretilmiş Auidi araçlarının tamamında kalite kendisini hissettiriyor. Aracın dış tasarımına baktığımızda ön ızgarada mükemmel bir görüntü bizi karşılıyor. Izgaranın ortasında bulunan logo standart olarak eklenmiş. Yumuşak geçişlerin olduğu çizgiler aracın asil duruşunu sağlamış.

Ehliyet ve sürücü kursları ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

04.08.2023

Taksi Çıkması Araç Nasıl Anlaşılır

19.12.2022

En Düşük Trafik Cezası 2023

14.09.2020

Anahtarsız Çalıştırma Sistemi Nedir

09.07.2021

Dizel Partikül Filtresi Nedir, Dizel Partikül Filtresinin Görevi Nelerdir