2022 Audi A3 İncelemesi

ABONE OL
2022 Audi A3 İncelemesi

Audi A3 modelini 2022’de tamamen değiştiriyor. A3 modeli keyifli ve lüks bir sedandan beklenen ne varsa hepsini karşılayabilecek donanıma sahip. Alman diğer rakipleri gibi sürücülerin iştahını kabartmaya hazırlanan aracın yeni tasarımının satışları ikiye katlaması bekleniyor.

A3, Audinin en küçük sedanı olarak biliniyor. Yeni tasarım önceki modele göre biraz daha uzun olarak planlanmış, bu da arkada oturan yolcular için daha geniş alan demektir. Aracın dış tasarımında yapılan yeniliğin yanı sıra iç tasarımda da revizelere gidilmiş. Yüksek teknolojiye sahip olan araçta 2,0 turbo motor bulunuyor. 

Audi A3’ün selefine göre daha gelişmiş olması bazı kusurlarının da giderilmesini sağlaması bekleniyor. Örneğin yüksek lastik sesi ve sıkışık arka koltuklar yeni tasarımda olmayacak.

Audi teknolojisini tüm araçlarında odak nokta olarak öne çıkarıyor. A3’de ön panel bilgi eğlence ekranı da yine en güzel şekilde planlanmış. 10,1 inçlik dokunmatik ekran ve 10,3 inçlik dijital gösterge paneli aracın ön bölümünü daha şık bir hale getiriyor.

Audi A3 Performans ve Güvenlik Özellikleri

Aracın tüm versiyonlarında 2,0’lık turbo motor standart olarak sunuluyor.  7 vites çift kavrama şanzımana sahip olan aracın her iki motor tipinde de yüksek teknoloji düşünülmüş.

Aracın donanım özelliklerine baktığımızda aşağıdakileri dikkatimizi çekiyor.

  • Önden çarpışma uyarısı,
  • Otomatik acil frenleme,
  • Yan ve arka çapraz trafik uyarısı,
  • Şerit ortalama ve uyarlanabilir hız sabitleyici
  • Sürücü yardımı ve aktif güvenlik teknolojisi

Audi A3 modellerinde standart olarak Apple CarPlay, Android Auto ve WiFi erişim noktasına sahip dokunmatik ekran var.

Audi A3 İç Mekan, Konfor

Audi A3, iç mekan tasarımına baktığımızda gösterge ekranını çevreleyen iki büyük havalandırma deliği ve ön panelin üst kısmında dikişli bir panel bulunuyor.  Aracın ön bölümünde bulunan koltuklar sportif özelliğe sahip. Suni deri döşeme aracın iç görseline önemli katkı sağlamış. Küçük araçlarda genelde iç mekanda sıkışıklık arkadaki yolcuları rahatsız ederken Audi’nin bu modelinde arka yolcular bu durumu yaşamıyor.

Ehliyet ve sürücü kursları ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

12.04.2021

Keyif Alarak Araba Kullanma Yöntemleri

30.03.2020

Güvenli Sürüş

18.10.2021

Süresi Dolan Ehliyet Ne Olur?

30.03.2020

Ehliyet ve Elektronik Sınav Hakkında Genel Bilgilendirme