2021 Yılında Gelecek Arabalar Neler

ABONE OL
2021 Yılında Gelecek Arabalar Neler

Otomobil firmaları hızlı değişime ayak uydurmak ve sürücülerin beklentilerini karşılayabilmek için her yıl yeni araçlarını piyasaya sürer. Araçların piyasaya çıkma zamanlaması birbirinden farklı olsa da genelde tüm markalar aynı dönem içerisinde yeniliklerini tüketiciye sunmayı tercih eder. 2020 yılının sonuna geldiğimiz bu günlerde 2021 model araçlar hakkında yavaş yavaş bilgiler de alınmaya başlandığı gibi siparişlerin alınmasına da geçildi. Sıfır araç almak isteyen bir sürücü önce fiyat ve sonrasında kafasında şekillendirmiş olduğu aracı aramaya başlar ve elde edeceği bilgiler doğrultusunda da kararını verir.

Peki, henüz kararını vermemiş ve yeni gelecek olan otomobiller hakkında bilgisi olmayan kişilerin bu noktada ne yapması gerekiyor? Hemen açıklayalım yazımızı okumaya devam ettiğiniz de 2021 yılında gelecek arabalar hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

2021 Model KIA K5

KIA son dönemde Türkiye piyasasında önemi bir atılım gerçekleştirmeye başladı. Bir dönem favori araçlar içerisinde olan ancak daha sonra ilgi kaybetmeye başlayan marka geçtiğimiz yıllarda yeniden ayağa kalkarak güzel tasarımlarla tüketicinin tercihi olmaya başladı. Kia’nın K5 sedan serisi ise 2021 yılında piyasa da önemli bir hareketliliğe neden olacağı tahmin ediliyor. Araç piyasaya sürülürken çok yaygın olmayan özelliklere sahip olmasından dolayı tercih edileceği düşünülüyor.  Araca gene olarak baktığımız da 1,6 litrelik motor, 180 beygir güç ve de 264 tork’ a sahip olacak. 8 ileri şanzıman ile çift kavramalı vitese sahip olacak.

2021 Hyundai Tucson

Hyundai’nin Tuscon modeli yalnız ülkemizde değil dünyada da en çok satılan araçlar arasında yer alıyor. SUV tarzı araç segmentinde olan orak hibrit tercihi sağlıyor.

2021 Nissan Ariya

Nissan Ariya ilk olarak ABD’de daha sonrada da Türkiye pazarında satışa sunulacak. Otomobilin TESLA model Y ve ModelX’in ana rakibi olması bekleniyor.

2021 Fiat Egea Cross

Fiat Egea 5 yıl sonra kasasında makyaj yaptı ve C segmentinde en çok satılan Egea Cross modelini tanıttı. Egea Cross hem yerden yüksek hem de hatchback’in gövde şekline benzeyen bir yapıya sahip.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

10.03.2021

Zorunlu Trafik Sigortası Yurt Dışında Geçerli mi

13.05.2020

Kırıkkale Sürücü ve Ehliyet Kursları

13.11.2023

Elektrikli Araçlar ve Geleceğin Ulaşımı

31.03.2021

Epilepsi Hastaları Ehliyet Alabilir mi