2021 Mazda MX-5 Sport Venture Fiyatı ve Özellikleri

ABONE OL
2021 Mazda MX-5 Sport Venture Fiyatı ve Özellikleri

Yeni bir otomobil alınmak istendiğinde dikkat edilmesi gereken birden fazla unsur vardır. Tüm bunlar ise aracın tasarımı, performansı ve fiyatı üzerine odaklanırken sürücüler bu birleşimi kendi seçenekleri doğrultusunda birleştirmek isterler. Örneğin Mazda MX-5 Sport Venture modeli birçok sürücünün beğendiği spor modeller arasında yer almaktadır. Eğer yeni bir araç almayı düşünüyor ve bir araştırma içerisindeyseniz size yardımcı olması açısından aracın genel donanımı hakkında kısa bir bilgi verelim.

Mazda’nın MX-5 serisi sınırlı sayıda üretiliyor. Sport venture lansmanı ile şık tasarım ve güçlü motor özellikleri daha fazla ön plana çıkarıldı.

İsterseniz öncelikli olarak aracın dış özelliklerini anlatarak ilerleyelim.

Mazda MX-5 Sport Venture Dış Özellikleri

Mazda MX-5’in dış tasarımına baktığımızda önceki nesilden en önemli farkı boyası gözümüze çarpıyor. Mavi mika boyasına eklenmiş olan parlak alaşımlı jantlar araca spor bir görünüm kazandırırken aynı zamanda agresif bir yapı oluşturmuş.

Mazda MX-5 Sport Venture İç Özellikleri

Aracın iç donanımı da en az dışı kadar zarif. Nappa deri ve gümüş rulo şeklindeki kasnak kaplamaları aracı konforlu ve sportif bir iç tasarıma kavuşturmuş. Kendinizi iyi hissettirecek olan aracın tüm donanım seçeneklerinin içinde kablosuz Apple CarPlay özelliğine var. Döşemelerde kullanılan bordo derinin yerini hafif taşlı nappa deri almış ve buda konforlu bir alanda oturulmasına imkan sağlıyor.

Mazda MX-5 Sport Venture Motor Özellikleri

Aracın iç ve dış tasarımı mükemmel uyum içindeyken motoru da ikinci plana atılmamış daha önce olduğu gibi seride SE-L, Sport, Sport Tech ve GT Sport Tech trim seviyeleri ve 132ps 1.5 litre ve 184ps 2.0-litre Skyactiv-G motor seçenekleri ile sunulmuş. R-Sport, aynı zamanda 132ps 1.5-litre ve özellikleri ile de destekleniyor.

Mazda MX-5 Sport Venture Fiyatı

Kullanıcıları ilgilendiren hususlardan birisi de aracın fiyatı oluyor.

Mazda MX-5 Sport Venture lansman fiyatı belli oldu. 1.5 litrelik 132 ps Sport Convertible’ı temel alan motor seçeneğinde 319.766,24 TL gibi bir fiyat söz konusu. Bu da aracın alınabilirlik seviyesi bir hayli yükseltiyor.

Otomobiller hakkında merak ettiğiniz bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

14.07.2021

EPC Nedir? EPC Ne İşe Yarar

27.02.2023

Ehliyet Affı Çıktı Mı? Kimleri Kapsıyor

18.06.2021

Kayıp Araç Ruhsatı Nasıl Çıkarılır? 2022

05.02.2021

Bir Arabaya En Fazla Kaç Kişi Binebilir