2020'nin En İyi Station Wagonları

ABONE OL
2020'nin En İyi Station Wagonları

Bir sedanın sürüş keyfini ve bir SUV kapasitesini mi istiyorsunuz? Aşağıda bahsedeceğimiz 2020'nin en iyi Station Wagonlarını listemiz tercih konusunda size yardımcı olacaktır.

Station wagon araçların kalbimizde her zaman özel bir yeri vardır. Uzun tavanlı gövde stili, geleneksel aile sedanlarından ve giderek daha popüler hale gelen crossover ve SUV'lardan en iyi özellikleri alıp kendi içerisinde birleştiriyor.  

Mercedes-Benz E-Serisi Wagon

E-sınıfı sedan kadar lüks ve konforlu ancak geniş bir bagaj alanı ile hem her ihtiyacı karşılar hem de her arzuyu tatmin eder. Bazı lüks otomobiller daha gösterişlidir, ancak E-sınıfı vagon sessiz bir güven ve sınıf duygusu yansıtır.

Mercedes-AMG E63 S Vagon

Uzun tavanlı 2020 E63 S'nin performansını, pratikliğini ve stilini sunan çok az araba var. Mercedes-AMG vagon, rakipsiz sessizlik ve konfor sunarken araç içerisinde birden fazla yetişkini taşıyabilir. E63 S vagonu tek boyutlu bir otomobil yapan her türlü modern olanak ve lükse sahiptir.

Volvo V60

Hem standart bir Station Wagonu modeli hem de kaldırılmış bir Cross Country modeli sunulmaktadır. Hangisi seçilirse seçilsin, V60'ın kabini güzel bir şekilde donatılmıştır ve akıllıca tasarlanmıştır. Volvo'nun Sensus bilgi-eğlence sistemi, dikey olarak yerleştirilmiş büyük bir ekranda görüntüleniyor, ayrıca çeşitli sürücü destek özellikleri de mevcut.

Audi A4 Allroad

Bir SUV gibi sert görünse de, 2020 Audi A4 Allroad, karlı yollarda veya çukurlu toprak yollarda yerden yükseklik olmasına rağmen, lükslüğünden hiçbir ödün vermiyor. Güçlü bir turbo dört silindirli motor ve standart Quattro dört tekerlekten çekiş var. Normal bir spor sedandan ortalama bir SUV'a kadar daha fazlasını sunuyor.  

Neden Station Wagon Almalısınız?

Eğer bu zamana kadar sedan araç kullanmışsanız bundan sonraki seçiminiz Wagon modeller olabilir. Geniş bir iç hacme sahip olan bu araçlar eskiden hantal kalmış olsa da günümüzde daha güçlü motorlara sahip olduklarından dolayı çekiş problemi yaratmıyor. Yalnız çekiş değil araç içerisinde artırılmış konfor özellikleri sürücü ve yolcuların uzun yolculuklarda daha rahat etmesine imkan tanıyor.

2020'nin en İyi spor arabaları hakkında bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizde ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

04.03.2022

En Kapsamlı Sigorta Hangisi

29.04.2020

Denizli Sürücü ve Ehliyet Kursları

26.01.2021

Arabadaki Yağlarının Rengi Neyi İfade Eder

23.09.2022

TOGG, Galataport’ta Ziyaretçilerini Bekliyor