2020'nin En İyi Spor Arabaları

ABONE OL
2020'nin En İyi Spor Arabaları

Sevdiğiniz bir yolda spor araba sürmekten daha iyi bir şey yoktur. Zevkiniz ne olursa olsun, aşağıda bahsedeceğimiz 2020'nin en iyi spor arabaları listesinde hız ve performans sizi tatmin edecek düzeydedir.

Mazda MX-5 Miata

İlk kez 1989 yılında piyasaya sürülen Mazda MX-5 Miata, tüm dünyada sevildi. 2020'de de marka sevilen spor otomobiller arasında yer alıyor. Şasisi eğlenceli, motoru devir yapmaya hevesli ve standart manüel şanzımanıyla keyifli bir kullanım sağlayan Mazda, SUV'lar çağında pratik bir seçim olmasa da en iyi ve en uygun fiyatlı sürüşü temsil ediyor.

Toyota Supra

Toyota, efsanevi Supra adını ve muhteşem performansını yeniden canlandırıyor. Biçimli kaputunun altında, Toyota'nın 335 beygir gücü üreten turbo şarjlı altı silindirli bir motor yatıyor. Cabrio versiyonu olmadığı için Supra sadece coupe olarak sunuluyor. Toyota, çok sayıda parçayı paylaşmasına rağmen, Supra versiyonuyla kendine özgü bir kişilik kazandırmayı başardı 

Chevy Corvette

Uzun bekleyiş nihayet sona erdi ve yeni orta motor 2020 Corvette , hayal edebileceğimiz güzel bir spor arabayı piyasaya surdu. Sekizinci nesil Corvette diğer adıyla C8, artık Porsche, Ferrari ve McLaren'in en iyileri gibi. Açılır bir tavan paneline sahip devrim niteliğindeki Chevy, güçlü performansıyla 490 beygir gücüne sahip.

Porsche 718 Cayman

2020 Porsche 718 Cayman, mükemmel bir deneyim sunarken, hayalleri ve parayı boşa harcamanın bir anlamı yok sözünün de tam karşılığını sunuyor. Sürücüye rakipsiz konfor sağlayan büyüleyici araç ustalıkla ayarlanmış şasisi, üç farklı düz dört silindirli motor ve güvenilir bir manüel veya telepatik otomatik şanzımanla desteklenmiş. Cayman bireysel seçenekle kişiselleştirilebilir.2020 Cayman özenti değil, sadece ulaşılabilir bir otomobil.

BMW M2

BMW M2 turbo sıralı altı motoru ve inanılmaz frenleri ile en iyi spor araba modeli. 405 beygir motor ve altı ileri manüel şanzımana sahip. Yedi vitesli çift kavramalı otomatik isteğe bağlı sunulmuş. M2 dört koltuklu olmasına rağmen, arka koltuk yetişkinleri taşımak için dar. Genel olarak, M2 bugün satın alabileceğiniz en iyi spor arabalardan biridir  

2020'nin en iyi sedan arabaları hakkında bilgilere https://www.surucukurslari.com/ adresimizde ulaşabilirsiniz.

ABONE OL

Yorumlar

Henüz bu içeriğe yorum yapılmadı.
Yorum yapabilmek için üye girişi yapınız. Üye girişi için tıklayınız

İlgilenebileceğiniz Diğer Konular

14.07.2020

Hızlı ve Öfkeli 8 Filminde Kullanılan Arabalar

01.03.2021

SRC 5 Belgesi Nerelerde Kullanılır

14.12.2021

Boyalı Araç Nasıl Tespit Edilir?

17.03.2022

Adıyaman Sincik Sürücü Kursları - Sincik Ehliyet Kursları